O nama

Tvrtka TERMO TIM d.o.o. osnovana je 2006. godine. Bavimo se uvođenjem instalacija grijanja, hlađenja, ventilacije te izvodimo sve vrste instalacija vodovoda i kanalizacije. Također se bavimo ugradnjom opreme koja koristi obnovljive izvore energije. Težimo stalnom usavršavanju i educiranju kako bi bili u korak sa svim novim tehnologijama na tržištu.

Trenutno zapošljavamo 21 djelatnika, od kojih je četrnaest instalatera osposobljenih za navedene poslove uvođenja instalacija, referenta nabave, skladištara, administrativne računovodstvene djelatnice, te dva dipl. ing. strojarstva koji su i ovlašteni voditelji strojarskih radova.

Naša tvrtka ocjenjena je bonitetnom ocjenom AA+. Ocjena AA+ stoji uz bok najvišoj bonitetnoj ocjeni. Ova ocjena znači kako je poduzeće pouzdano i stabilno. Suradnja sa poduzećem koje je ocijenjeno AA+ bonitetnom ocjenom ne predstavlja rizik, jer ono zadovoljava sve visoke standarde uspješnog poslovanja.

Stručna osposobljenost

Svi naši djelatnici su stručno osposobljeni i educirani za sve vrste radova koje izvode.

Također posjedujemo sljedeće licence i ovlaštenja :

  • Licenca Ministarstva zaštite okoliša za montažu i održavanje rashladnih klima uređaja
  • Ovlaštenje za servisiranje plinskih uređaja BOSCH
  • Ovlaštenje za servisiranje klima uređaja HAIER, TOSHIBA, MITSUBISHI, SAMSUNG, GREE…

Društveno odgovorno poslovanje

Shvaćajući aspekt društveno odgovornog poslovanja u današnje vrijeme, ali i bit istog za budućnost naše poduzeće trudi se poslovati na taj način i doprinositi zajednici u kojoj djeluje.

Neki od doprinosa za različite organizacije koje bi istaknuli su donacije za: 

  • DVD Gačice, 
  • NK Sloboda Tužno, 
  • NK Ivančica, 
  • Župa Margečan za kapelu u Cerju Tužnom
  • Trofej grada Ivanca u plesu

Uz ove doprinose, itekako bi još istaknuli prikupljanje donacija nakon potresa u Petrinji te odlazak u okolna naselja kako bi ljude opskrbili građevinskim materijalom.

Zaštita okoliša

Naravno, u takvoj vrsti poslovanja bitan je i utjecaj koji poduzeće ostavlja na okoliš u kojem radi. S obzirom na količinu otpadnog materijala koji dolazi u vezi s djelatnošću kojom se bavimo trudimo se sav otpad razvrstavati i reciklirati te smo iz tog razloga pokrenuli suradnju s tvrtkama za zbrinjavanje otpada.

Podaci o tvrtki

Termo Tim d.o.o
Cerje Tužno 32, Cerje Tužno

OIB:36971001080
MBS:070075333
Trgovački Sud u Varaždinu
Žiro račun: HR8025000091101502684 
ADDIKO BANK D.D

Za zastupanje:
Ksenija Švelec
Dražen Švelec

Galerija

Zainteresirani ste za suradnju?

Obratite nam se s povjerenjem, rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite.

kontaktirajte nas