O nama

Tvrtka TERMO TIM d.o.o. osnovana je 2006. godine. Bavimo se uvođenjem instalacija grijanja, hlađenja, ventilacije te izvodimo sve vrste instalacija vodovoda i kanalizacije. Također se bavimo ugradnjom opreme koja koristi obnovljive izvore energije. Težimo stalnom usavršavanju i educiranju kako bi bili u korak sa svim novim tehnologijama na tržištu.

Trenutno zapošljavamo devetnaest djelatnika, od kojih je dvanaest instalatera ospobljenih za navedene poslove uvođenja instalacija, kalkulanta, skladištara, administrativne računovodstvene djelatnice te jednog magistra strojarstva koji je ovlašten voditelj radova.

Naša tvrtka ocjenjena je bonitetnom ocjenom AAA (srebrna izvrsnost). Srebrna bonitetna izvrsnost, kao pokazatelj kvalitete, govori o tome da je tvrtka nepokolebljiva čak i kada se ustaljena poslovna praksa prestane odvijati, uslijed nekih neočekivanih događaja. Kao potvrda služi za jačanje ugleda čak i kada se čini da poslovanje kreće ispočetka. Tvrtke sa srebrnom bonitetnom izvrsnošću predstavljaju najpouzdaniji, vjerodostojni i niskorizični poslovni subjekt za suradnju sa svim poslovnim partnerima: dobavljačima, kupcima, osiguravajućim društvima, bankama i ostalim poslovnim partnerima.

Stručna osposobljenost

Svi naši djelatnici su stručno osposobljeni i educirani za sve vrste radova koje izvode.

Također posjedujemo sljedeće licence i ovlaštenja :

  • Licenca Ministarstva zaštite okoliša za montažu i održavanje rashladnih klima uređaja
  • Ovlaštenje za servisiranje plinskih uređaja BOSCH
  • Ovlaštenje za servisiranje klima uređaja HAIER, TOSHIBA, MITSUBISHI, SAMSUNG, GREE…

Društveno odgovorno poslovanje

Shvaćajući aspekt društveno odgovornog poslovanja u današnje vrijeme, ali i bit istog za budućnost naše poduzeće trudi se poslovati na taj način i doprinositi zajednici u kojoj djeluje.

Neki od doprinosa za različite organizacije koje bi istaknuli su donacije za: 

  • DVD Gačice, 
  • NK Sloboda Tužno, 
  • NK Ivančica, 
  • Župa Margečan za kapelu u Cerju Tužnom
  • Trofej grada Ivanca u plesu

Uz ove doprinose, itekako bi još istaknuli prikupljanje donacija nakon potresa u Petrinji te odlazak u okolna naselja kako bi ljude opskrbili građevinskim materijalom.

Zaštita okoliša

Naravno, u takvoj vrsti poslovanja bitan je i utjecaj koji poduzeće ostavlja na okoliš u kojem radi. S obzirom na količinu otpadnog materijala koji dolazi u vezi s djelatnošću kojom se bavimo trudimo se sav otpad razvrstavati i reciklirati te smo iz tog razloga pokrenuli suradnju s tvrtkama za zbrinjavanje otpada.

Podaci o tvrtki

Termo Tim d.o.o.
Cerje Tužno 32, 42242 Radovan

OIB: 36971001080
MBS: 070075333
Trgovački sud u Varaždinu
IBAN: HR22 2360 0001 1021 3803 0
SWIFT/BIC: ZABAHR2X
Zagrebačka Banka d.d.

Za zastupanje:
Ksenija Švelec
Dražen Švelec

Galerija

Zainteresirani ste za suradnju?

Obratite nam se s povjerenjem, rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite.

kontaktirajte nas